KAKO SUDJELOVATI

Članstvo udruge je besplatno, sa čime potpisujete prihvaćanje svih stavki u statute udruge i preuzimate odgovornost za sve konzumirane proizvode i ozljede tokom boravka na izletistu Bajka te na svim koristenim Aktivnosti u Velikom Gorencu i okolici.

No nema straha jer do sada uz vrhunske voditelje i kuhare udruge nismo imali nikakvih problema oko prehrane kroz edukacijski program seoske kuhinje, niti kroz programe planinarenja, šetnji, rukovanja alatima i raznih izrada od drva, paleta i drvene građe, streličarstva i sl. Uz svaki donacijski iznos koji se koristi za daljnju gradnju izletišta Bajka u znaku hvale omogucujemo istima da kušanje željenih jela koja možete vidjeti na stranici SEOSKA KUHINJA. Isto tako možete koristiti neke od naših AKTIVNOSTI.

Za one koji žele provesti više dana na izletištu i doživjeti apsolutni mir, te upoznat se sa radom, ciljevima i daljnjim planovima udruge nudimo APARTMAN BAJKA.

Za sve informacije i rezervacije obratite nam se na tel: 0913773771 ili e-mail: a.aleksandra22@gmail.com Aleksandra Matijević – podpredsjednica udruge i voditeljica Izletište Bajka.